Lichtadvies op maat voor bedrijfsprojecten

Zakelijk lichtplan voor Sjeun optiek by Floris te Sliedrecht

Zakelijk lichtplan voor opticien Van Leeuwen in Werkendam

Zakelijk lichtplan voor Van der Vlies Schoenen te Sliedrecht

Zakelijk lichtplan voor Het Sliedrechts Museum

In dit Sliedrechts monumentale pand mochten wij de huidige verlichting geheel vervangen door led, voor zowel de centrale verlichting als de rail verlichting om de kunstwerken goed uit te lichten. Deze vervanging leverde een energie besparing op van 75% aan stroom kosten.

Alle bestaande verlichting vervangen voor energiezuinige Led armaturen bij Van Mourik te Sliedrecht

Alle bestaande verlichting vervangen voor energiezuinige Led armaturen bij Klein te Sliedrecht

Lichtadvies op maat voor particulieren

 

Lichtadvies op maat met armaturen

van Masterlight en Moooi

In dit fantastische appartement, in het centrum van Rotterdam, hebben wij een lichtplan mogen creëren die niet onderdoet aan het uitzicht.  

De wandarmaturen Metallico geven een eigentijdse uitstraling aan de muren. Daarnaast hebben we een railsysteem toegepast, met dimbare lichtbronnen, waardoor de perfecte sfeer gecreëerd kan worden voor elke gelegenheid. En niet te vergeten, de prachtige hanglampen Raimond II van Moooi zijn ware blikvangers boven de eettafel! 

Lichtadvies op maat met armaturen

van Herzblut en Knapstein

Na een gepast lichtadvies in een monumentale villa is dit het eindresultaat geworden. We hebben downlighters toegepast in het plafond en boven het keukeneiland een tijdloze zwarte up-downlight ‘Leonora‘ van Herzblut. Dineren gebeurt hier voortaan in stijl met de Bronzen ringvormige ‘Sara’ hangverlichting van Knapstein.  

Lichtadvies op maat met armaturen van Lodes

In dit moderne appartement hebben wij de armaturen van Lodes (Studio Italia Design) van de serie ‘Kelly’ toegepast. Deze ornamenten zijn opengewerkt, wat op een unieke manier speelt met licht en schaduw. In elke ruimte schittert de ‘Kelly’ op haar eigen manier. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom vooral langs of maak een afspraak op onze website!

Maak een afspraak

Projecten